Het Vleesgilde

Homepage

Het Vleesgilde

Wij zijn een ambachtelijke horecaslagerij en leveren al sinds 1997 onze producten aan restaurants, eetcafés, partycentra, cateraars, hotels, groenteboeren en andere bedrijven in het noorden van Nederland. Sinds 2008 werken we vanuit onze verstiging aan de spanjelaan 22 in Assen, wat gezien de ligging kort aan de A28 een ideale uitvalsbasis is om onze klantenkring snel te bedienen.

Nieuwtjes en aanbiedingen
Ontdek de laatste nieuwtjes en laat je inspireren!
Klik hier
Het Vleesgilde
Wij zijn een ambachtelijke horecaslagerij,
Onze producten
Wij zijn continu op zoek naar de beste producten. In de afgelopen 25 jaar is inmiddels een groot en stabiel netwerk opgezet met de beste leveranciers wereldwijd. Ook dicht bij huis hebben wij mooie partners om kwalitatief hoogstaand lokaal vlees van aan te kunnen bieden. Kwaliteit is bij ons hetgeen wat altijd voorop staat en als inmiddels gevestigde naam kunnen wij dit erg scherp aanbieden.
Bekijk assortiment
Uw vertrouwen is onze trots!
Heeft u vragen?
Stel ze hier
Previous
Next

Onze producten

We hebben ons door de jaren gespecialiseerd in het verwerken en op maat leveren van vlees, vleeswaren gevogelte & wild. We werken uitsluitend met de beste producten die wereldwijd beschikbaar zijn, maar kijken ook zeker naar wat onze regio te bieden heeft. We beschikken over een moderne braadruimte, waar we onze eigen producten braden, garen en koken zodat wij een uniek en kwalitatief hoogstaand aanbod kunnen aanbieden. 

Wij zijn continu opzoek naar de beste producten en hebben inmiddels in de afgelopen 25 jaar een stabiel netwerk opgebouwd met leveranciers. Ook dichtbij huis hebben wij mooie partners om kwalitatief hoogstaand vlees aan te kunnen bieden.  Kwaliteit is bij ons hetgeen wat wij hoog in het vaandel hebben zitten en als inmiddels een gevestigde naam kunnen bij dit scherp aanbieden.