Het Vleesgilde

Nieuws

Nieuws & aanbiedingen

WARM COMFORT FOOD

Buiten dalen de temperaturen en de dagen worden korter. Op zulke dagen kan er niets op tegen rijke najaarsgerechten. Goedgevulde stoofpotten van wild. Sous vide

Read More »

SEIZOENSKNALLERS

De prachtige producten van het wild vinden hun weg weer naar de menukaart! Wij hebben er een aantal mooie geselecteerd voor een speciale prijs.Daarnaast zijn

Read More »

OKTOBERACTIES

We gaan langzaam weer over in een nieuwe seizoen, met prachtige producten. Wij hebben wat mooie producten voor een speciale aanbiedingsprijs geselecteerd! Houd uw mailbox
Read More »

WE MOGEN WEER!

Eindelijk mogen we weer open! Om dat te vieren hebben we de komende twee weken weer mooie aanbiedingen! Houd uw mailbox in de gaten!
Read More »

WILDE ACTIES

Met ingang van volgende week spelen we de Wild Card! Profiteer mee van deze leuke aanbiedingen die drie weken geldig zijn. Kijk in uw persoonlijke

Read More »

EK 2021 ACTIES

De Oranjegekte is weer losgebarsten! Het EK staat op het punt te beginnen. Helaas geen grote schermen op het terras of in de kroeg, maar

Read More »

Rundvlees

Nergens zit zo veel variatie in als rundvlees. Verschillende rassen, voeding, het lokale klimaat, en een stres-vrij leven zijn slechts enkele factoren die uitmaken hoe het eindproduct er uit komt te zien. De malsheid, smaakt en houdbaarheid hangen daar allemaal mee samen.
Dankzij ons leveranciersnetwerk kunnen wij alles aanbieden, van lokaal tot Wagyu en van Ierse Angus tot Zuid-Amerika. In de afgelopen 25 jaar hebben wij aan de hand van onze ervaringen een breed standaardassortiment opgebouwd van het beste dat alle verschillende werelden te bieden hebben. Zo hebben de grote Ierse ossen prachtige grote diamanthazen en kogels, en hebben de compactere graan gevoerde runderen uit Zuid-Amerika of Botswana(!) prachtige ossenhazen, lende’s en rib-eyes.